LEGO Castle változatok és MOC lehetőségek...

LEGO Castle változatok és MOC lehetőségek a Brickfanatix.hu-nál

A LEGO készletek egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb kategóriája kétségtelenül a Castle, vagyis a várak és középkori témájú készletek. Ezek a készletek nem csak a gyermekkorunkat idézik, de remek lehetőséget kínálnak azoknak is, akik saját, egyedi kreálmányokat, azaz MOC-okat (My Own Creation) kívánnak létrehozni. A Brickfanatix.hu online áruházban nagyon sok ilyen elem és figura található, így ma közelebbről is megvizsgáljuk ezen termékek kínálatát.

LEGO CASTLE - brickfanatix.hu

 

1. LEGO Castle figurák

LEGO CASTLE Figures - brickfanatix.hu

A középkori LEGO világ lakói rendkívül színesek és változatosak. A vitézek, lovagok, királyok, királynők, íjászok és parasztok mind-mind egyedi kivitelben és színben érhetők el.

  • Kivitel: A LEGO Castle minifigurák gyakran rendelkeznek részletes nyomatokkal, például címerekkel, páncélokkal vagy éppen középkori ruházatokkal. Az arckifejezések is változatosak, így a karakterek között könnyedén lehet válogatni a különféle történetek megalkotásához.

  • Színek: A középkori minifigurák színvilága is igen változatos. A klasszikus kék és piros lovagoktól kezdve, egészen a sötétzöld íjászokig vagy a rusztikus színű parasztokig sokféle karakter áll a LEGO rajongók rendelkezésére.

  • Kiegészítők: Nem szabad megfeledkezni azokról a kiegészítőkről sem, melyek a figurákat még egyedibbé teszik. Itt találhatók kardok, pajzsok, sisakok, lándzsák, íjak és még sok más.          LEGO CASTLE figurák                   LEGO CASTLE figurák

2. LEGO Castle alkatrészek

A Brickfanatix.hu-nál az alkatrészek kínálata is igen széles. A várak építéséhez szükséges kőfal elemektől kezdve a különféle díszítő elemeken át, egészen a speciális alkatrészekig, mint például az ostromgépekhez való darabok, mindent megtalálsz.

Ha specifikus alkatrészeket keresel, a Brickfanatix.hu "LEGO alkatrészek" kategóriájában egyszerűen és gyorsan böngészheted végig a kínálatot. Legyen szó egy hiányzó elem pótlásáról vagy egy teljesen új kreálmány megalkotásáról, itt minden szükséges alkatrészt megtalálsz.

LEGO Castle várak

Összegzés

A LEGO Castle világ rendkívül sokrétű és izgalmas. A Brickfanatix.hu online áruházban a legújabb készletektől kezdve a ritka alkatrészekig mindent megtalálsz, ami egy középkori LEGO történet megalkotásához szükséges lehet. Ne habozz, merülj el a LEGO várak világában és alkoss valami csodálatosat!

LEGO Castle várak

 

Webáruház készítés
paypal